Helsinki–Berliinin joukkorahoituskamppis on täällä!

Helsinki–Berliini

 

Apua! Unelmani on jo lähes kalkkiviivoilla…ensimmäinen fiktiokirjani Helsinki–Berliini nimittäin ilmestyy kesäkuun loppupuolella. Joukkorahoituskamppis on julki nyt, tule mukaan! Joukkorahoittajana voit olla osa sukupolvikokemusta ja mukana tekemässä historiaa.

Matka tänne on ollut pitkä ja välillä vähän väsyttävä, mutta tässä vaiheessa kaiken sen arvoinen. Kirjan kirjoittaminen alkoi jo 2010 ja tällöin työstin lyhyessä ajassa lähemmäs 60 sivua. Sitten kirjoittaminen kuitenkin jäi – palasin tekstin pariin enemmän ja vähemmän aktiivisesti aina silloin tällöin. Ei voi siis sanoa että olisin työstänyt sitä viisi vuotta, koska välillä meni puolikin vuotta, että oma teksti vaan ällötti.

Yksin on kuitenkaan turha kuvitella saavansa mitään hienoa aikaiseksi. Vauhtia hommaan sain löydettyäni ihan loistavan kustannustoimittajan Tuula Kousan. Tosin tätä ennen olin saanut jo ihan loistavaa palautetta joukkovoiman kautta – sosiaalisesta mediasta oli löytynyt monta taitavaa oikolukijaa ja ideoijaa. Kiitos siis Sanni Aromaalle, Riku Erkkilälle, Simo Kauppilalle, Kati Koskiselle, Markku Laineelle, Paavo Leinoselle, Susanna Nuutiselle, Helinä Nurmoselle, Taru Pirttiaholle, Tuuli Pyykköselle, Pasi Raittilalle, Asta Sillanpäälle, Maikku Toivoselle, Pia Tukkiselle, Ilmari Vauraalle, Ilkka Vuoriselle ja Sonja Öbergille. Iso kiitos myös Sanansaattajien listalle. Samoin teille, jotka olette jo lähteneet mukaan joukkorahoituskamppikseen. Joukkovoima on mahtava! Ilman teitä kaikkia tämä unelma ei olisi ikinä nähnyt päivänvaloa.

Jos siis haluat auttaa tässä vaiheessa, jaa linkkiä joukkorahoituskamppikseen eteenpäin. Kampanjaan saa myös osallistua 😉 Ja kampanjan löydät siis täältä: http://mesenaatti.me/helsinki-berliini/

Saskia

Leave a Reply