Nordic Business Forum 2018 – odotukseni?

Nordic Business Forum 2018 Helsingissä on neljäs NBF-tapahtuma, joihin osallistun. Syksyisten Helsingin-tapahtumien lisäksi käväisin tammikuussa Tukholman NBF:ssä.

On hauska ajatella, miten oma elämä on muuttunut jokaisen tapahtuman välissä pikkuisen. Ensimmäinen NBF johon osallistuin 2016 oli aikamoinen onnenkantamoinen. Sain liput Jari Sarasvuon kautta, ja osallistuin tapahtumaan osana isompaa ryhmää. Sarasvuo jakoi lippuja ihmisille, jotka olivat elämässään jollain tavalla taitekohdassa ja juuri sellainen oli omakin tilanteeni.

Nordic Business Forum 2018

Mitä odotan Nordic Business Forumilta? Tapaamisia!

Pallottelin siinä vaiheessa palkkatyön ja yrittäjyyden välillä – minulla oli ollut useamman vuoden sivutoiminen yritys kirjan julkaisun vuoksi. Päätin vuoden 2016 Nordic Business Forumia seuranneen tapahtumaketjun ansiosta ryhtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi ja kaksi vuotta onkin mennyt että hupsistakeikkaa! Olen ratkonut yritysten digitaalisen markkinoinnin ongelmia, sillä niitä tuntuu riittävän: harva on sellainen firma, jossa sekä verkkonäkyvyys että verkkosivuston käytettävyys ovat kunnossa.

Viime syksyn Nordic Business Forumin jälkeen alkoi tuntua, että hitto, jos kysyntää on enemmän kuin mitä ehdin tehdä, niin miten tätä mallia skaalaisi?

Näiden ajatusten pohjalta syntyi yrityksemme nimeltä Markkinointisankarit. Perustimme Jutta Lehtisen ja Tommi Partasen kanssa firman välittämään ulkoistettuja markkinointipäälliköitä PK-yrityksiin. Onpas ihanaa ollut tehdä hommia vaihteeksi yhdessä muiden kanssa! Toki jatkan entisten asiakkaiden kanssa myös, sillä on erittäin tärkeää, että pysyy käytännön tuntuma PK-yritysten arkeen.

Mitä odotan tämän vuoden Nordic Business Forumilta? No ainakin tapaamisia! Olen sopinut monta erilaista tapaamista mielenkiintoisten firmojen kanssa. Puhujatkin kiinnostavat, mutta tämän vuoden teema on kyllä omalta kohdaltani nuo tapaamiset. Brella on ollut ahkerassa käytössä!

Laita rohkeasti viestiä, jos et vielä halua palkata kokopäiväistä markkinonti-ihmistä mutta näet kuitenkin se, miten markkinoinnin avulla yrityksesi voi kasvaa. Tavoitat minut Brellan lisäksi numerosta 044 530 5919 ja meili on toistaiseksi etunimi piste sukunimi at gmail piste com. Voit laittaa viestiä myös LinkedInin kautta.

Nordic Business Forumissa nähdään!

admin

Leave a Reply