Kasvu Open 2018

Aion vierailla Kasvu Open karnevaali -tapahtumassa Jyväskylässä piakkoin. Mikä Kasvu Open?

Verkosto kertoo itsestään sivuillaan seuraavasti:

KASVU OPEN – KASVU KUULUU KAIKILLE!
Yrityksille maksutonta sparrausta ympäri Suomen yrityksen toimialasta, koosta tai liikevaihdosta riippumatta. Niin startupeille kuin jo toimiville yrityksille.

Todella mahtavaa toimintaa! Kasvu Open karnevaali 2019 on tapahtuma, jossa kohtaavat niin sparratut yritykset kuin sparraajatkin sekä muut asiasta kiinnostuneet. Paikalla on luentoja ja mahdollisuus tavata muita samanhenkisiä ihmisiä.

Mitä sitten itse odotan tapahtumalta?

Itse olen tällä kertaa paikan päällä erityisesti verkostoitumassa ja toisekseen etsimässä asiakkaita. Tapahtumassa on onneksi Nordic Business Forumin tavoin käytössä Brella. Nykyisin tuntuu jo hassulta mennä messuille, joissa ei ole verkostoitumissovellusta. Sovelluksen käyttö on pienelle yritykselle todella hyödyllinen tapa tavata mahdollisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Brella on vielä rakennettu niin, että sitä on helppo käyttää.

Tarjoan itse ulkoistettuja markkinointipäällikköpalveuita yrityksemme Markkinointisankarien kautta koko Suomeen. Jos olet tulossa Kasvu Openiin, ja markkinointipalvelujen järkevä ostaminen kiinnostaa, laita tapaamiskutsua Brellan kautta! Tai jos aihe on muuten sydäntäsi lähellä, niin verkostoidutaan LinkedInissä.

admin

Leave a Reply