Kirjaproggis etenee!

Olen tässä talven työstänyt kirjaa hakusanamainonnasta ja sen julkaisu lähestyy päivä päivältä! Mutta onneksi myös hommat edistyvät. Lähiviikkoina olen tehnyt muun muassa seuraavia asioita:

Kirja on nyt saanut nimen! Baby kastettiin nimellä Hakusanamainonnan ABC. Tein myös Hakusanamainonnan ABC -kirjan ostosivun, tosin saitti muuttuu vielä.

Välillä pitää relata. Bonobon keikka oli huikea!

Välillä pitää relata. Bonobon keikka oli huikea!

Tällä viikolla olen askarrellut oikoluvun parissa. Olen todella nopea kirjoittaja, mutta maksan siitä hintaa tekstinä, joka on aivan käsittämättömän täynnä kirjoitusvirheitä. Oikolukuohjelma onkin paras ystäväni tekstin viimeistelyvaiheessa.

Koostin myös kyselytutkimuksen, jotta pystyn viilaamaan kirjaa vielä pikkuisen vastaamaan mahdollisimman hyvin yrittäjien tarpeita. Jos olet yrittäjä, vastaathan täällä! Kirjan ennakkoinfolistalle voi ilmoittautua vielä hetken.

Vielä olisi tehtävää: tiedotteita ja bloggauksia kirjoitettavana, ulkoasun viilaus, lanseerausjuhlien suunnittelu, isbn-tunnuksen haku ja ties mitä…lisäksi tuntuu, että joka päivä keksin jonkun uuden jutun, joka täytyy tai olisi kiva hoitaa. Kun julkaisee kirjan oman yrityksen kautta, on monta asiaa, jota joutuu tekemään itse. Mutta ei se haittaa! Koko kirjaproggis on ollut sellainen oppimispolku ettei paremmasta väliä. Koska olen oppinut niin paljon kaikkea uutta ja siistiä, niin vaikka koko kirja ei myisi yhtään kappaletta, niin olen tyytyväinen (no kyllä varmaan äiti ainakin ostaa yhden). Mutta vielä tyytyväisempi olen, kun kirja myy sen tuhat kappaletta jonka olen asettanut tavoitteeksi 😉 Joten jos ystäväpiirissäsi on yrittäjiä, vinkkaa kirjasta ja auta minua samalla auttamaan heitä!

Saskia

Leave a Reply