Radion Ravun haastattelussa ja E-kirjamessuilla

Eilen oli jännittävä päivä! Olin paitsi toista päivää uudessa duunissa verkkopalveluja tuottavan SC5:n Marketing Managerina niin myös haastateltavana Radio Ravussa ja E-kirjamessuilla Hakusanamainonnan ABC -kirjani tiimoilta.

Radio Ravun haastattelussa tiistai-aamuna. Kuuntele juttu Soundcloudista!

Radio Ravun haastattelussa tiistai-aamuna. Kuuntele juttu Soundcloudista!

Radio Ravussa minua haastatteli Ville Pekkanen, ja juttelimme siitä miten hakukonemarkkinointi voi auttaa pienyrittäjiä ja mitä kaikkea Google meistä tietää. Voit kuunnella Radio Ravun haastattelun Soundcloudista (alkaa noin yhden tunnin kohdalta). Radio Ravun haastattelu poimi Uuden Suomen jutun, jonka voit lukea täältä.

E-kirjamessut järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa ja idean takana on puuhanainen Virpi Kotro. Mielestäni messut olivat todella hyvä kannanotto e-kirjojen valokeilaan nostamisen puolesta. E-kirja on myyntimäärissä Suomessa vielä hyvin pienessä roolissa ja harmillisesti kun painetun kirjan arvonlisävero on 10%, niin e-kirjan kohdalla se on 24%! Kyse on kuitenkin ihan samasta tuottesta. Itse olin messuilla puhumassa Hakusanamainonnan ABC -kirjastani ja esiintymiseni voit katsoa e-kirjamessujen videokoosteesta.

E-kirjan vähäinen suosio johtuu varmasti siitä, että vaikka jo joka kolmannessa kodissa on tabletti, niin ei se oikein lukemiseen pidemmän päälle sovi. Lukulaitteita ei kuitenkaan näy vielä ihmisten käsissä ruuhkabussissa, pysäkeillä ja ruokatunnilla. Tarvitsemme varmasti vain joulun, jolloin Kindle tai joku vastaava lukulaite on Verkkokaupan ykkösjoululahja. Veikkasin itse jo viime joulua, mutta näin ei vielä käynyt. Mitä luulet, ollaanko ensi jouluna jo tässä tilanteessa?

Saskia

Leave a Reply