Oletko aina halunnut kirjoittaa kirjan?

Kirjoitin aiemmassa postauksessani kokemuksiani Digivallankumouksen toteuttamasta E-kirjakurssista, joka on auttanut itseäni viemään omia kirjaproggiksiani eteenpäin. Tämä herätti paljon kysymyksiä, siitä, että milloin uusi kurssi pidetään ja miten sinne voi ilmoittautua. Voit nyt jo katsoa kurssiin liittyvää videomateriaalia ilmaiseksi! Klikkaa E-kirjamastermind-kurssin sivuille ja voit katsoa videon heti. Uutta videomateriaalia tulossa viikoittain ja ilmoittautuminen e-kirjakurssille aukeaa muutaman viikon päästä. Voit siis rauhassa miettiä, olisiko kurssi sinulle sopiva ja onko sinulla aikaa sen käymiseen.

Älä jää koloon pimentoon vaan ilmoittaudu e-kirjakurssille ja toteuta unelmasi! Kuvan (c) Heikki Jokitörmä.

Haikin suosittelee E-kirjakurssia! Älä jää koloon pimentoon vaan ilmoittaudu E-kirjakurssille ja toteuta unelmasi. Kuvan (c) Heikki Jokitörmä.

Huom! Kirjan voi kirjoittaa ja kurssin siis suorittaa hyvin normaalin työn ohessa! Kirja voi käsitellä mitä vain aihetta ja kurssille ilmoittautuessasi sinun ei ole edes tarvinnut rajata aihetta kovin selkeästi, aiheen valintaa käsitellään heti kurssiin alussa. Kurssi toteutetaan verkko-opiskeluna ja kouluttaja Pekka Mattila on innostunut ja aiheelleen omistautunut. Alusta Campwire on selkeä ja videot hyvin teemoitettuja. Lisäksi kaikki suositellut työkalut esitellään joko videoissa tai niistä on muunlaiset oppaat.

Saan kurssin suosittelemisesta pienen komission (jos joku ilmoittautuu kurssille linkkieni kautta). En kuitenkaan suosittele kurssia pelkästään tämän vuoksi, vaan se on itselleni antanut paljon eväitä kirjoittamisen, julkaisun ja oman työn markkinoimisen suhteen. Vaikka teen työkseni digimarkkinointia, olen oppinut kurssilta paljon uutta. Joten jos olet työssä jollain muulla alalla, uskon että kurssi antaa vieläkin enemmän! Se on samalla ikään kuin digimarkkinoinnin abc.

Jos sinulla tulee mitä vain pohdintoja kurssiin littyen mieleen, älä epäröi kysyä! Tämän helpompaa unelmiesi toteuttaminen ei voi olla 🙂

Saskia

Leave a Reply